Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Professionele boerencoöperaties en organisaties

We doen dit met inzet van deskundigen uit de Nederlandse agrarische wereld. Zo verbetert het leven van boeren en tuinders en worden hun coöperaties volwaardige handelspartners.

22 Sep

Jongerenparticipatie Agrico

Eind mei 2017 vertrokken akkerbouwers Peter Kemmeren (26) uit Emmeloord en Jacobine van der Knijff (24) uit Zeewolde naar Rwanda voor een adviesopdracht in het kader van Agriterra’s jongerenprogramma. Peter en Jacobine maken beiden deel uit van de jongerenraad bij Agrico; Peter in de functie van vicevoorzitter en Jacobine als algemeen lid. 

Lees meer
11 Sep

Tweede landelijke Agripool netwerkdag

Op 5 oktober 2017 zal de tweede landelijke Agripool netwerkdag geoganiseerd worden. Via de Agripoolnetwerkbijeenkomsten bieden we volop gelegenheid aan Agripoolers, en geïnteresseerden in internationale samenwerking, inhoudelijk of informeel met elkaar in gesprek te raken en ervaringen uit te wisselen. Ons doel is ook om het draagvlak voor “boer tot boer” ontwikkelingssamenwerking en het werk van Agriterra te bevestigen en te versterken.

Lees meer
4

Professionalisatie

Agriterra is een adviesorganisatie en zet zich in voor het professionaliseren van boeren en tuinders in landen in ontwikkeling via coöperaties en organisaties. We doen dit met inzet van deskundigen uit de Nederlandse agrarische wereld. Zo verbetert het leven van deze groep en worden hun coöperaties volwaardige handelspartners. We zijn de enige organisatie die internationaal is gespecialiseerd op dit vlak. Dit komt door ons grote netwerk in de Nederlandse top Agri & Food sector en de samenwerking tussen experts uit dit netwerk en (lokale) Agriterra adviseurs.

Lees meer
Lokale aanwezigheid
Een uitgebreid wereldwijd netwerk van landbouwcoöperaties, organisaties en agribusiness
Hoogwaardige peer-to-peer kennisuitwisseling

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen bij Agriterra?

Lees de verhalen in onze nieuwsbrief en schrijf u nu in!

Adres

Postadres

Willemsplein 42
6811 KD Arnhem
The Netherlands


PO Box 158
6800 AD Arnhem
The Netherlands

+31 (0)26 44 55 445
agriterra@agriterra.org