Resultaten

We bereiken meer dan 600.000 boeren! In de afgelopen twee jaar hebben we via beleidswijzigingen meer dan 20 miljoen euro gemobiliseerd. Meer dan 40 coöperaties zijn momenteel verbonden aan banken, die meer dan 15 miljoen euro aan gemobiliseerde leningen voor werkkapitaal en investeringen vertegenwoordigen.

Lees verder

Lokaal

Wij zijn lokaal gevestigd en hebben een sterke achterban.  

Gefocust

Veel ervaring met en kennis van coöperaties

Verbonden

Uitgebreid netwerk in coöperaties en agrarische bedrijven.

Kwaliteit

Nederlandse Agripool experts bieden advies, training en uitwisseling  

Laatste nieuws

27 Sep

Youth Leadership Academy 2018

10 OKTOBER 2018
YOUTH LEADERSHIP ACADEMY
09:45 – 17:15
EEMLANDHOEVE, BUNSCHOTEN-SPAKENBURG

Ben jij boer (in opleiding), student, of young professional in agrifood en jonger dan 35 jaar? Dan is de Youth Leadership Academy voor jou!

Lees meer
06 Sep

Agriterra en Rabo Partnerships bundelen krachten voor ondersteuning van agrarische (financiële) coöperaties in opkomende landen

Met de samenwerking bieden Rabo Partnerships en Agriterra een completer pakket aan diensten aan voor de ontwikkeling van moderne, marktgerichte agrarische coöperaties in opkomende markten alsmede coöperatieve financiële instellingen met een focus op agribanking. Naar verwachting zal de samenwerking leiden tot een grotere inzet van Agripool-experts: medewerkers van de Rabobank die hun kennis en expertise inzetten voor internationale projecten van Agriterra in ontwikkelingslanden en opkomende markten.

Lees meer

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen bij Agriterra?

Lees de verhalen in onze nieuwsbrief en schrijf u nu in!

Adres

Willemsplein 42
6811 KD Arnhem
The Netherlands

+31 (0)26 44 55 445
agriterra@agriterra.org