Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Uniek advies van boer tot boer


Wil je meer weten of heb je vragen?

Ingrid Koedijk

+31 26 354 2072

koedijk@agriterra.org

De Agripool is het recruitmentbureau van Agriterra voor boeren en agrarisch ondernemers uit het Nederlandse coöperatieve agrarisch bedrijfsleven.

Agriterra werkt met deze ervaren adviseurs uit de agrarische sector zodat zij hun kennis delen met collega’s in ontwikkelingslanden. Denk aan deskundige praktijkkennis gerelateerd aan de landbouwsector, zoals teeltadviezen, voedingsadviezen in veehouderij, bedrijfsontwikkeling, verwerking van agrarische producten, bestuurs- en organisatie kennis of landbouwvoorlichting. Agripoolers kijken vanuit een MVO gedachte of marktverkenning buiten de grenzen van de Nederlandse landbouw en adviseren boerenorganisaties over specifieke vraagstukken. Met deze unieke boer-tot-boer aanpak en het delen van kennis, versterkt Agriterra organisaties in andere culturen en zorgt voor economische ontwikkeling. 

Lokale Agriterra teams

Wij gaan voor de hoogste kwaliteit. We zorgen werving, uitzending en voor deskundige en adequate begeleiding ter plaatse door middel van lokale Agriterra teams. Minimaal 70 % van onze adviesopdrachten wordt door Agripoolers (experts bemiddeld door Agriterra) uitgevoerd. Het gaat om circa 250 adviseurs per jaar.  

 

Download de folder met alle informatie over Agriterra's Agripool

 

Lokale aanwezigheid
Een uitgebreid wereldwijd netwerk van landbouwcoöperaties, organisaties en agribusiness
Hoogwaardige peer-to-peer kennisuitwisseling

Adres

Postadres

Willemsplein 42
6811 KD Arnhem
The Netherlands


PO Box 158
6800 AD Arnhem
The Netherlands

+31 (0)26 44 55 445
agriterra@agriterra.org